Clinic1

Smerter i korsrygg, bekken og hofte

Smerte i rygg, bekken og hofter er sammensatt. De utgjør den samme motorisk enhet, m.a.o. de beveger seg i et samspill og derfor påvirker de hverandre. Dette er vår tids største muskel-skjelettplage, og utgjør over 20 % av sykefraværet i Norge.

Fremstår akutt eller kronisk. Akutt som: stikkende, intens, kink, tannpine, hekseskudd, akutt lumbago, brennende, murrende og «slitenhet». Er skiven skadet vil du også kjenne utstrålende smerte ned i setet, lår, legg og fot, frem i lyske, mage og hofteregien. Kronisk oppleves det som en konstant slitenhet, stivhet, stramhet over hele rygg og bekkenområdet som gir strålesmerte. Blir ofte verre ved sitting, belastning. Er ofte verst om morgenen eller på slutten av dagen.

Se låsnings-video ved å klikke her

Lumbago og Isjias er diagnoser. Lumbago betyr «vondt i lumbalene», som er de 5 nederste hvirvlene i ryggen, altså korsryggen. Isjias er en Lumbago med strålesmerte. Det betyr at du har et rygg/skiveproblem av en slik grad at det påvirker skiven. Det gir strålesmerte ned i benet. Men som beskrevet, kan et hofte/bekken problem også påvirke rygg/skive og gi utstrålende smerte.

Dette gjør vi

Vår oppgave er å avdekke evt. feilfunksjoner, korrigere disse og gi deg nødvendig og riktig informasjon, for å bli raskest mulig smertefri og funksjonell. Se 3-faser

Kontakt oss

  d

  Per conubia nostra, per inceptos hime
  Mauris in erat justom etone. Per conub
  per inceptos hime naeos.

  Where to find us

  Social Share