Clinic1

Hodepine og migrene

Migrene og hodepine er forårsaket av langvarige belastninger i midtrygg og nakke, i kombinasjon med stressrelaterte tilstander.

Viktig å ta disse plager tidlig og på alvor, for de vil kunne utvikle seg til verre nevromuskulære tilstander. (Som f.eks, slitenhet, Krystallsyke, svimmelhet med mer.)

Vi finner:

 • Muskelspenninger og muskelknuter (triggerpunker)
 • Låsninger i nakke- og midtrygg.
 • Endret sanselighet (svimmelhet, hørsel/syns-forandringer)
 • Dårlig holdning, arbeidssituasjon.
 • Langvarig stress-situasjon
 • Slitenhet/nedstemthet

Hva er plagen

Migrene er en nevrologisk tilstand som påvirker nervesystemet ved å forårsake midlertidige endringer i de kjemiske stoffene, nervene og blodårene i hjernen vår. Et migreneanfall kan variere fra person til person, og et anfall kan være forskjellig fra de du tidligere har hatt. Noen ganger varer et migreneanfall kun noen timer, mens andre ganger kan det ta dager før det går over.

Symptomer for plagen

Hodepine og migrene kan ha ulike symptomer. Noen har smerter i hele hodet, mens andre har smerter i bestemte områder som for eksempel tinningen og rundt øyet. Mange opplever kvalme og/eller er overfølsomme for lys, lyder og lukter.

Hva vi kan gjøre for deg

Kiropraktoren kan utarbeide en behandlingsplan som beskriver hvordan triggerpunkter i enkelte muskler kan utløse helt bestemte smertemønstre hos pasienten. I de fleste tilfeller kreves det likevel en kombinasjon av behandlingsformer for å bli kvitt plagene. Hodepine og migrenebehandling tilpasses pasienten og plagene.

Kontakt oss

  d

  Per conubia nostra, per inceptos hime
  Mauris in erat justom etone. Per conub
  per inceptos hime naeos.

  Where to find us

  Social Share